Η εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε στο ατελιέ της Νίνας Λοτσάρη, η οποία μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο σύντροφός της, Χρήστος Λεμονίδης, παρενέβη, ακούγοντας να γίνεται συζήτηση για το όνομά του.

«Τα παιδιά μου και ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, ήταν οι πρώτοι που έμαθαν ότι ήθελα να ανοίξω το ατελιέ. Με στήριξαν πάρα πολύ. Ο Χρήστος είναι καθημερινά εδώ στο ατελιέ και δουλεύει, κανονικά. Με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι υπέροχο να το νιώθεις αυτό από τον σύντροφό σου. Είναι συνέχεια εδώ και δουλεύει νυχθημερόν θέλω να σου πω» σημείωσε η Νίνα Λοτσάρη στην Όλγα Λαφαζάνη. Σε εκείνο το σημείο ο Χρήστος Λεμονίδης εμφανίστηκε στην πόρτα και είπε: «Σε ακούω εγώ από μέσα να ξέρεις. Κοινώς με χώνει, με χώνει κανονικότατα. Αυτό!».

«Ενεργειακά ο Χρήστος είναι ανώτερος από εμένα. Είναι ένας λαμπερός άνθρωπος. Δεν τον βλέπεις ποτέ με μούτρα, είναι η χαρά της ζωής. Το θαυμάζω αυτό στον Χρήστο. Δεν έχει ποτέ τις μαύρες του. Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και δεν τον έχω δει ποτέ με τις μαύρες του. Ακόμα και κάποια ξεσπασματάκια που μπορεί να έχει, είναι για πολύ λίγο, μετά είναι με το χαμόγελο. Δεν έχει καμία μιζέρια, δε θα ήμασταν άλλωστε μαζί αν είχε», είπε η Νίνα Λοτσάρη για τον σύντροφό της.