Για το πρόβλημα υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Είναι πλέον μια χαρά, ήταν αγριευτικό και σοκαριστικό αυτό που συνέβη γιατί ήταν απρόσμενο» είπε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε, τι ακριβώς συνέβη το βράδυ που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπαθε έμφραγμα. «Ήμασταν σπίτι, ήταν αργά τη νύχτα 2 η ώρα τη νύχτα εγώ ήμουν στον πάνω όροφο και ο Χρήστος στο KAT. Και το διευκρινίσω αυτό για να σας δείξω πόσο τυχερός ήταν. Διότι μιλάγαμε στο τηλέφωνο, σε γκρουπ με την Ελένη Κούρκουλα, που λέγαμε τα νέα ότι πως πήγε η παράσταση, τι έγινε κι αυτά. Και λέει ο Χρήστος “ρε κορίτσια έχω ένα πόνο στην καρδιά”. Του λέω “μωρέ θα ναι από το ερκοντίσιον στο Αλίκη” έτσι νόμιζα. Και μετά από 2 λεπτά λέει “κορίτσια σβήνω” συγκλονίζει η ηθοποιός.

«Εάν δεν μιλάγαμε στο τηλέφωνο, δεν θα τον άκουγα. Κατέβηκα αμέσως κάτω και μου είπε η Ελένη πάρε το 166. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα γιατί  έπαθε το πρώτο έμφραγμα στο σπίτι και το δεύτερο όταν φτάσαμε στο Γεννηματά. Ήμουν μαζί του στο ασθενοφόρο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήγε κι ήρθε. Αντιμετώπισαν το πρόβλημα αμέσως και συνήλθε» συνέχισε.

«Πες ότι είχα βγει ή ότι δεν τον άκουγα. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από τη μία στιγμή την άλλη.  Όταν γυρίσαμε στην κανονικότητα, ο Χρήστος είχε πάρα πολλά νεύρα. Τα έκοψε όλα. Ήταν πάρα πολύ αστείο. Φυσικά και με άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του. Καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.