Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε του MasterChef με τον τελικό του reality μαγειρικής και οι τρεις κριτές έκαναν κοινές δηλώσεις, με τα συνηθισμένα πειράματα μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν.

Μιλώντας στο Breakfast@Star ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλώντας για τους Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη είπε: «Έχουμε σιχαθεί ο ένας τον άλλον, με το που τελειώνουμε δεν θα σηκώνω το τηλέφωνο! Θα βλέπω Κοντιζάς, «διαγραφή», Ιωαννίδης «τα λέμε χάρηκα». Θα πάρω τον Κιμωνάκο και μην τον είδατε».

Οι δυο συνεργάτες του ξέσπασαν σε γέλια με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει: «Κι εγώ το περιμένω πώς και πώς», αναφερόμενος στις διακοπές.

Σήμερα ο τελικός

Η βραδιά του τελικού του MasterChef 2024 έφτασε και οι τρεις σεφ κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους δύο φιναλίστ, τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, για να τους ανακοινώσουν την τρίτη και τελευταία δοκιμασία, που θα ολοκληρώσει τον φετινό κύκλο.

Οι δυο τους, απόψε, Πέμπτη 13 Ιουνίου, διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2024, το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ακόμη στο φετινό MasterChef θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ.