Δύο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είναι σε νέα σχέση.

Ο νέος της σύντροφος είναι ο 37χρονος ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Βruno Cerella, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αποκλειστικά η εκπομπή «Το Πρωινό». H Αθηνά Οικονομάκου πήγε στη συναυλία των Coldplay μαζί με τον νέο της σύντροφο και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μεταδόθηκαν πλάνα με το νέο ζευγάρι της πόλης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν παρουσιάσει το βίντεο, τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, γνώριζαν ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 θα παρουσίαζε το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη σχέση τους. «Είναι πολύ ερωτευμένοι, φιλιόντουσαν συνέχεια στη συναυλία», σημείωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη, όπου έδειξαν φωτογραφία από το δημόσιο φιλί του ζευγαριού.

O Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε «κούκλο» τον νέο σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου. «Είναι παιδαράς ο άνθρωπος», σχολίασε ο παρουσιαστής για τον Bruno Cerella. Ο 37χρονος παίζει σε ομάδα της Β’ Εθνικής Ιταλίας και είναι συνιδιοκτήτης σε εταιρεία real estate και σε προπονητικό κέντρο. Το τελευταίο διάστημα μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία.

Δείτε φωτογραφίες του: