Την τελευταία επιθυμίας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της κηδείας της την Τετάρτη 12/6 ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Πριν πεθάνει είχε ζητήσει να την πάω σε ένα ταβερνάκι» είπε συγκινημένος και μίλησε για τη στενή σχέση που είχαν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Το Δεσποινάκι μας, δεν θα ξεχάσουμε την καλή της την καρδιά το άφθονο γέλιο που χάρισε σε όλο τον κόσμο και σε εμάς και ότι συνεργαστήκαμε με τέτοια άψογο τρόπο όλοι εδώ πέρα μαζί της. Νιώθουμε ότι έφυγε ένα κομμάτι τη ζωή μας. Πάνω απ’ όλα νοιαζόταν για τους συναδέλφους και κάθε φορά που κάποιος είχε πρόβλημα αθόρυβα μας έλεγε πώς θα τον βοηθήσουμε και με ποιο τρόπο. Ήταν φιλάνθρωπος μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για τον κόσμο και το εισέπραττε κιόλας αυτό».

«Ήθελε πάρα πολύ την παρέα των ανθρώπων»

«Με την Δέσποινα είχαμε τακτικά τηλεφωνική επικοινωνία. Λίγες μέρες πριν το θάνατο της είχα μιλήσει και με τρεμάμενη φωνή μου είχε πει “έλα να με πας σε ένα ταβερνάκι”.

Ήθελε πάρα πολύ την παρέα των ανθρώπων έτσι αυτό που τραγουδάγαμε όλοι μαζί, ήταν ένας άνθρωπος της παρέας, της οικογένειας, μας είχε οικογένεια της» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.