Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή του The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας 03/06 την Μελίνα Ασλανίδου, σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης οπού η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την μουσική της καριέρα, την ζωή της αλλά και για τις συνεργασίες της.

«Είναι πολύ συνειδητό να ζω έτσι, να έχω καλοψυχία. Αυτή τη γραμμή την έχω πάρει από τους γονείς μου. Είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος, θέλω να δίνω στον κόσμο πόσο μάλλον στον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Πλέον όμως υπάρχουν και κάποια όρια. Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο», παραδέχτηκε η ίδια.

«Γνώρισα τον Νίκο Παπάζογλου σε ένα μπαράκι όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη. Γίναμε φίλοι και ήρθε να με ακούσει μετά από πολλά χρόνια. Δάκρυσε όταν του αφιέρωσα τον Αύγουστο», επισήμανε έπειτα η τραγουδίστρια.

«Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί όταν άρχισα να δουλεύω στην Αθήνα συνεργάστηκα με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο που δεν πρόλαβα να κάνω είναι να τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή», εξολολογήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου σε ένα άλλο σημείο της συζήτησης..

«Υπήρχε ένα τραγούδι που το ήθελα αλλά ο Αντώνης Βαρδής έλεγε ότι δεν μου πάει, γιατί είμαι λαϊκή τραγουδίστρια. Αυτό το τραγούδι είναι τα Συνθήματα» αποκάλυψε η Μελίνα Ασλανίδου.