Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου το πρωί της Δευτέρας (03/06) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, τις φήμες χωρισμού από την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα αλλά και τη φιλία του με τη Βάνα Μπάρμπα.

«Ήμουν από φτωχή οικογένεια. Μέναμε σε υπόγεια που οι τοίχοι είχαν υγρασία. Οι μαύρες τελίτσες από την υγρασία νόμιζα ότι ήταν μυγάκια και έπαιζα μαζί τους. Λίγο πριν πεθάνει ο Κάρολος Κουν στο νοσοκομείο μου έλεγε “δεν πρέπει να σταματήσεις να ζεις το πάθος σου”. Όταν έπαιζα στους Φρουρούς της Αχαΐας ευτυχώς ήμουν παντρεμένος με την Μαρία Γεωργιάδου και δεν με άφησε να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Αν κουβαλάς τον Τζώρτζογλου στον ρόλο, αυτό πηγαίνει κατευθείαν στον θεατή, βγαίνει μία έπαρση, το έχουν πολλοί ηθοποιοί», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πολλοί ηθοποιοί πάσχουν από άκρατο ναρκισσισμό ακόμη κι αν το παίζουν σεμνοί και ντροπαλοί, έχω και εγώ “νοσήσει” από ναρκισσισμό. Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αγωγή. Η μητέρα μου “έφυγε” πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη Φάρμα ήταν για να το ξεπεράσω. Ακριβώς μετά τη Φάρμα άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Όχι λόγω της Φάρμας, απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια».

Κλείνοντας, ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε: «Επειδή δεν κάναμε με την Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, έβγαλαν ότι χωρίζουμε, είναι τρελό. Ποτέ δεν έχω τσακωθεί με την Βάνα Μπάρμπα, ήμασταν κολλητοί, γίναμε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Δεν χορταίνω να είμαι δίπλα στην Βάνα Μπάρμπα, θα είμαστε τη νέα σεζόν σε μία καινούργια σειρά μαζί».