O Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργάτιδά του, Ανθή Βούλγαρη, και σημείωσε: «Καμιά φορά στην Ανθή με εκνευρίζει που λέει ότι δεν μπορεί να ξυπνάει πρωί, έρχεται κάθε πρωί και μου “φτιάχνει” το κεφάλι». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «αυτό που μας καθόρισε είναι η χημεία με την Ανθή».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε επίσης για τα δύσκολα ωράρια της εκπομπής που παρουσιάζει «Κοινωνίας Ώρα Mega» που ξεκινά στις έξι παρά είκοσι το πρωί.

«Κυριακή μεσημέρι εμείς μπαίνουμε στην προετοιμασία της εκπομπής για τη Δευτέρα. Τα Σαββατοκύριακα ξυπνάω και πάλι 4 παρά τέταρτο, είναι συνήθεια. Το δοκίμασα στις διακοπές, έφυγε στις 10 μέρες. Το βιολογικό ρολόι θέλει περίπου 10-15μέρες για να αλλάξει. Το πρωινό ξύπνημα δεν το κάνω μόνο τώρα που είμαστε με την Ανθή στο καθημερινό, πρώτα είχα το MEGA Σαββατοκύριακο, αλλά τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα, ήταν 7 με 10. Ξυπνάει κόσμος στις 5 το πρωί. Όταν ξεκινήσαμε 5.30 η ώρα λέγαμε ποιος θα μας βλέπει, αλλά από τα μηνύματα καταλάβαμε ότι ξυπνάει κόσμος. Πιστεύω ότι η βασική ενημέρωση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο είναι μόνο το πρωί, μέχρι να φύγει ο άλλος από το σπίτι, μετά ενημερώνονται από τα sites. Η εκπομπή δεν πρέπει να έχει μόνο ένα πράγμα, πρέπει να πεις όσο το δυνατόν περισσότερες ειδήσεις γρήγορα, ώστε ο άλλος να τις ακούσει και να φύγει. Στις 6 μπαίνει άλλο κοινό, στις 7 άλλο κοινό. Μας βρίζουν ότι δεν παίζουμε θέματα που έχουμε παίξει μισή ώρα νωρίτερα, οπότε πρέπει να επαναλαμβάνονται κάποιες ειδήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.