Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»   θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Βέλτιστες προσεγγίσεις για τον ασθενή με ψωρίαση κατά πλάκας», την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 και ώρες 19:00-20:30 μέσω της σελίδα του στο Facebook. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Viatris.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι: 

  • «Βιο-Ομοειδή φάρμακα-Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής με ψωρίαση κατά πλάκας» με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Γεωργούτζο, Δ/ντή Ρευματολογικού Τμήματος Γ.Ν.Α. « Γ.Γεννηματάς»
  • « Ψωρίαση κατά πλάκας ένα συστηματικό νόσημα»με ομιλήτρια την κα Μαρία Πολίτου, Δερματολόγο, Επιμ. Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων « Ανδρέας Συγγρός»
  • «Ασθενής με ψωρίαση κατά πλάκας-Άλλες εκδηλώσεις εκτός του δερματικού εξανθήματος» με ομιλητή τον κο Ανδρέα Μπούνα, Ρευματολόγο, Υπεύθυνο Ρευματολογικού Τμήματος « Ολύμπιον Θεραπευτήριο», Γενική Κλινική Πατρών.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.