Τις καλύτερες «ιατρικές» ατάκες από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου επιστρατεύει για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας που τιμάται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου η Finos Films.

Στις σκηνές που δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε η Finos Film πρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Διονύσης Παπαπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και άλλοι.

«”Έχω και ζάχαρο.. και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει και όσο ανεβαίνει συγχύζομαι” λέει ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιμένει πως η πίεση δεν είναι δική του» αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Facebook η Finos Film.

«Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες Ένας Ιππότης για τη Βασούλα, Η Ωραία του Κουρέα, Ο Θησαυρός του Μακαρίτη, Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός, Το Θύμα, Κάτι να Καίει, Η Κυρά μας η Μαμμή, Μερικοί το Προτιμούν Κρύο, Ο Ψεύτης, Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα, Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια, Ο Γόης, Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια, Φωνάζει ο Κλέφτης, Χαρούμενο Ξεκίνημα και Η Ωραία των Αθηνών» προσθέτει.

«Έχω και ζάχαρο.. και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει και όσο ανεβαίνει συγχύζομαι» λέει ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο…

Posted by Finos Film Official on Thursday, April 6, 2023