Για κρεσέντο ανθρωποκτονιών το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει λόγο ο πρόεδρος Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στο OPEN για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά είπε ότι σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν καθώς φαίνεται πως έκαναν πολλά λάθη.

«Έχουμε κρεσέντο ανθρωποκτονιών. Αφαιρείται η ζωή χωρίς καμία αναστολή. Οι ποινές δεν εφαρμόζονται, είναι πολύ μικρές, κάποιοι καταδικάζονται για δέκα χρόνια και βγαίνουν στα τέσσερα. Όταν μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, τα πράγματα δεν είναι απλά. Υπάρχει ομερτά, υπάρχουν κλειστά στόματα. Δεν μπορεί η Αστυνομία να ελέγχει όποιους έχουν ομιχλώδεις δραστηριότητες», τόνισε αρχικά.

«Οι δράστες θα συλληφθούν»

Για τη δολοφονία της Καρολάιν είπε ότι τα λάθη που έγιναν είναι πολλά.

«Έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες δολοφόνους. Η δολοφονία της άτυχης 20χρονης στα Γλυκά Νερά έγινε από κατ’ επάγγελμα ληστές αλλά όχι από επαγγελματίες με την ουσία της λέξης. Έκαναν πολλά λάθη, οι δράστες θα συλληφθούν» τόνισε.

«Έχει κάνει πολλά πράγματα η Αστυνομία και κάνει διαρκώς προσπάθειες αλλά η μαφία δεν είναι κάτι απλό. Όμως, όσους κι αν πιάσει η Αστυνομία δεν θα λυθεί το πρόβλημα καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες τιμωρίες», κατέληξε ο κ. Καλλιακμάνης.