Η Ελληνικά Κελλάρια χορήγησε την εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019», και έτσι το κρασί Μελισσόμαντρα-Καλλιγά συνόδευσε το δείπνο στα βραβεία-θεσμός του ελληνικού επιχειρείν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Περισσότεροι από 600 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ανώτατα και ανώτερα στελέχη των επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία, τίμησαν την εκδήλωση με τη συμμετοχή τους.

Η Μελισσόμαντρα-Καλλιγά Λευκό, από τις ποικιλίες Ασύρτικο και Ροδίτης, είναι ένας οίνος ξηρός, με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη. Ένα μοναδικό κρασί με χρυσοκίτρινες ανταύγειες και γεμάτη, μεστή γεύση με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού. Συνοδεύει αρμονικά ψάρια και θαλασσινά, άσπρα κρέατα, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες και πιάτα της παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας.

Η Μελισσόμαντρα-Καλλιγά Ερυθρό είναι ένας οίνος ξηρός με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη. Η αγαπημένη ποικιλία Cabernet Sauvignon δίνει ένα βαθυκόκκινο πορφυρό χρώμα και χαρακτηριστικό άρωμα. Πλούσια και γεμάτη γεύση, απολαυστικό στην επίγευση, αφήνει σαφές αποτύπωμα παλαίωσης και άρωμα βανίλιας. Συνδυάζεται άριστα με κρεατικά στη σχάρα, κυνήγι και ώριμα τυριά, καθώς και κάθε πιάτο με κόκκινες σάλτσες.

Η διοργάνωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019» αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Οι «άριστοι» της πραγματικής οικονομίας αναδεικνύονται στην επίσημη τελετή απονομής, η οποία στηρίζεται από σημαντικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, ανάμεσά τους και από την Ελληνικά Κελλάρια. Η ανάδειξή των νικητών προκύπτει από την Ειδική Επιτροπή Βραβεύσεων της διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και δημοσιογράφοι.

Στη συνέχεια, οι διακριθείσες επιχειρήσεις αναδεικνύονται από το αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην οποία συμμετέχουν περισσότερα από 7.500 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Τα βραβεία που δόθηκαν στην εκδήλωση αφορούν την Επιχείρηση της Χρονιάς, τους Πρωταγωνιστές Κλάδων, τους Greek Business Champions, την Ιστορική Επιχείρηση και το Αριστείο Διεθνούς Έλληνα Επιχειρηματία. Επίσης, απονεμήθηκαν ειδικές διακρίσεις Turnaround Business, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας.

Η Ελληνικά Κελλάρια, με τη συνοδεία των αρωματικών κρασιών της, είναι πιστή στο ραντεβού της με την επιβράβευση όλων εκείνων που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας.