Η Chiquita Hellas βρέθηκε κοντά σε αθλητές και θεατές των μεγαλύτερων running διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν το Μάιο στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι μπανάνες Chiquita χάρισαν ενέργεια σε όλους όσους συμμετείχαν στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου στη Μαρίνα Φλοίσβου, αλλά και στους μικρούς δρομείς που συμμετείχαν στον Chiquita Athens Kids’ Run, αγώνα που πήρε για πρώτη φορά φέτος το όνομα του Επίσημου Υποστηρικτή, καθώς και στο 1ο Acropolis Half Marathon – Athens Run που διεξήχθη την Κυριακή 20 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια του Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου Αθήνας -μία από τις μεγαλύτερες δρομικές διοργανώσεις στην Αττική- το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε άλλα αγωνίσματα, όπως σκυταλοδρομία, 1/4 Μαραθωνίου, Αγώνα Νεότητας, Αγώνα Μικρών Παιδιών, Αγώνα διασκέδασης (Fun Run), Αγώνα κοινωνικής Προσφοράς και στο δυναμικό βάδισμα. Ειδικότερα, η Chiquita ενισχύοντας την προσπάθεια των μικρών δρομέων που έλαβαν μέρος στον παιδικό αγώνα Chiquita Athens Kids’ Run, μοίρασε συλλεκτικά μπλουζάκια της διοργάνωσης αλλά και πολλά άλλα δώρα.

Την Κυριακή 20 Μαΐου η Chiquita -Επίσημος Υποστηρικτής της διοργάνωσης- βρέθηκε στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια του 1ου Acropolis Half Marathon – Athens Run που περιελάμβανε 4 παράλληλους αγώνες (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας Δρόμου 8 χλμ., Αγώνας Δρόμου 3 χλμ., Αγώνας Δρόμου 700 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες).

Σύμμαχος των δρομέων στο δύσκολο αγώνα τους ήταν για μία ακόμη χρονιά η Chiquita, που μοίρασε περισσότερες από 8.000 premium μπανάνες, πλούσιες σε κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνες C & B, υδατάνθρακες και μέταλλα που αποτελούν το ιδανικότερο σνακ πριν και μετά από κάθε αγώνα!