Η Vodafone, Υπερήφανος Χορηγός της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, και η ΠΑΕ Ολυμπιακός το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 έδωσαν τη δυνατότητα στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης να επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο της ομάδας στου Ρέντη και να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση των παικτών.

Τα παιδιά του Χωριού SOS Βάρης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ανταλλάξουν ευχές για το Πάσχα. Τέλος, με την ευκαιρία της φιλοξενίας τους στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και έλαβαν αναμνηστικά δώρα.

Από το 2005 στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, η Vodafone στέκεται αρωγός στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη και εκπαίδευση των παιδιών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δημιούργησε και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού των εργαζομένων της, συνδράμει στην περαιτέρω υποστήριξή τους.