Τα Ιωάννινα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου, είναι αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες πόλεις στην Ελλάδα και ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή, για κάθε διάθεση.

Το Hotel du Lac βρίσκεται δίπλα στην όμορφη λίμνη των Ιωαννίνων και σας προσκαλεί να κάνετε μία βόλτα, να ζωντανέψετε με τον αέρα των βουνών της Ηπείρου και μετά να ξεκινήσετε μια μοναδική περιπλάνηση στην Άπω Ανατολή.

Μαλάξεις στα πόδια και αρωματικά μασάζ από τα Ιμαλάια με ζεστά λάδια και αιθέρια έλαια, μάσκες σώματος με ginger και σανδαλόξυλο, κάρδαμο και κανέλα. Ισορροπία ανάμεσα στον κρύο και ζωογόνο ηπειρώτικο αέρα και τα ζεστά hammam με τη θαλπωρή της ανατολής.

Η ηπειρώτικη γη συναντά τις μυρωδιές της ανατολής σε ένα παιχνίδι αισθήσεων και αρωμάτων.

Η μαγεία συνεχίζεται στα 170 μοναδικά δωμάτια και σουίτες του du Lac. Πολλές επιλογές αλλά πάντα με την ίδια ζεστή, οικεία και ταυτόχρονα προσιτή σε όλους πολυτέλεια. Μοναδική επιλογή που θα σας αιχμαλωτίσει με τα αρώματα της ηπειρώτικης κουζίνας.

Γιαννιώτικες πίτες, λουκουμάδες με μέλι, παραδοσιακό στραγγιστό γιαούρτι και αφράτα κρουασάν στους πλούσιους μπουφέδες. Γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα, άλλα και παραδοσιακές τοπικές συνταγές, φτιαγμένες από τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Το du Lac, στο άρτια εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, καθώς και στις πολλές prive αίθουσες του, μπορεί να φιλοξενήσει από 10 έως 2000 άτομα.

Αν τελικά τα Ιωάννινα είναι η καλύτερη επιλογή σας, το du Lac Congress Center & Spa, είναι η ιδανική πρόταση για τη διαμονή σας!

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο τηλέφωνο 26510-59100 και στη διεύθυνση www.hoteldulac.gr.

Το Hotel du Lac θα χαρεί να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη των Ιωαννίνων που αναζητά το συνδυασμό της ζωντανής κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας με την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία.