Για το σοβαρό περιστατικό βίας από πατέρα μαθητή του οποίου έπεσε θύμα μίλησε ο γυμνασιάρχης του σχολείου στην Πάτρα.

Ο διευθυντής του σχολείου τόνισε πως δεν κίνησε ο ίδιος νομικές διαδικασίες εις βάρος του πατέρα, ο οποίος είναι αντιμέτωπος κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών, μιλώντας στην εκπομπή Live News τόνισε:

«Είμαι καλά τώρα είχα κάποια τραύματα που αντιμετωπίστηκαν. Είμαι στην δουλειά μου στο σχολείο από το πρωί», είπε αρχικά ο γυμνασιάρχης για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο πατέρας του μαθητή που μου επιτέθηκε ήρθε στο γραφείο μου, γιατί πείραξαν τον γιο του. Έγινε ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ δύο μαθητών χθες. Επιλήφθηκα αμέσως και έδωσα στον μαθητή που προκάλεσε το συμβάν μια μέρα αποβολή. Παρόλα αυτά ο πατέρας του άλλου παιδιού ήρθε εξαγριωμένος στο γραφείο μου, μαζί με τον γιο του. Δεν προσπάθησε καθόλου να κάνει διάλογο, με χτύπησε και αμέσως μετά έφυγε από τον χώρο.

Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη επειδή έγινε μέσα στο σχολείο. Δεν κινήθηκα νομικά εγώ, ούτε ο πατέρας του μαθητή προσπάθησε μετά να με προσεγγίσει. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Η σχέση που έχω με τους γονείς και η στήριξή τους είναι απίστευτη».