Ας σκεφτούμε ένα σενάριο που δεν είναι καθόλου φαντασίας, αλλά αποτελεί την πραγματικότητα σε έναν χώρο εργασίας χωρίς ψύκτη. Κάποιοι εργαζόμενοι έρχονται με το παγούρι τους από το σπίτι, το οποίο όμως είναι μικρό, οπότε το νερό δεν τους φτάνει και τελικά δεν ενυδατώνονται επαρκώς. Κάποιοι άλλοι παραγγέλνουν μαζί με τον καφέ και νερό, γεμίζοντας το γραφείο πλαστικά μπουκάλια. Και κάποιοι άλλοι πηγαινοέρχονται κάθε λίγο στο απέναντι περίπτερο.

Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν είναι αποδοτικό, αλλά ούτε και φιλικό προς το περιβάλλον. Το πρόβλημα της παροχής νερού στον χώρο εργασίας μπορεί να λυθεί μόνο με έναν ψύκτη υψηλής αποδοτικότητας και μέγιστης υγιεινής, όπως ο ψύκτης νερού Polaris από τη Rainbow Waters.

Διαβάστε παρακάτω όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του που θα σας λύσουν τα χέρια.

Οικονομική παροχή δροσερού νερού

Ο μέσος εργαζόμενος περνάει τουλάχιστον το 1/3 της ημέρας του στο γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι θα πιεί νερό πολλές φορές.

Ειδικά σε μεγάλες εταιρείες, οι ψύκτες νερού με εμφιαλωμένο νερό δεν είναι εύχρηστοι, γιατί θα πρέπει να προμηθεύεστε συνεχώς νερό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη κόστους και προγραμματισμού.

Αντίθετα, οι ψύκτες νερού που συνδέονται απευθείας στο δίκτυο νερού και προσφέρουν απεριόριστο, φιλτραρισμένο νερό, όπως ο ψύκτης Polaris, είναι ιδανικοί. Ωστόσο, θα πρέπει ο ψύκτης να είναι αποδοτικός στη λειτουργία του και να προσφέρει δροσερό νερό με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, ώστε να είναι οικονομικός.

Αυτή ακριβώς την ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και εξοικονόμησης ενέργειας είναι που προσφέρει ο ψύκτης νερού δικτύου Polaris.

Υγιεινή και ασφάλεια

Η υγιεινή και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελεί υποχρέωση κάθε εταιρείας και το σίγουρο είναι ότι αυτές δεν εξασφαλίζονται με την αφυδάτωσή τους ούτε με την κατανάλωση νερού από πλαστικά μπουκάλια 0,5 – 1,5 lt, γεμάτα μικροπλαστικά.

Με τον ψύκτη νερού Polaris προσφέρετε στους συνεργάτες σας φρέσκο νερό, απευθείας από το δίκτυο, αλλά με ένα επιπλέον σημαντικότατο πλεονέκτημα. Ότι το νερό αυτό είναι απολύτως καθαρό, πολύ πιο καθαρό από αυτό που θα έπιναν στο σπίτι τους, και πιο φρέσκο ακόμα και από εμφιαλωμένο.

Και αυτό επειδή ο ψύκτης Polaris διαθέτει φίλτρο ενεργού άνθρακα που συγκρατεί ιζήματα, άλατα, βρομιές, φυτοφάρμακα κ.ά. Έτσι, προσφέρει νερό με τη μέγιστη καθαρότητα, ευεργετικό για τον οργανισμό και χωρίς ίχνος βλαβερών για την υγεία ουσιών.

Μια φιλική προς το περιβάλλον πρακτική

Με το πάτημα ενός κουμπιού ο καθένας μπορεί να έχει την επιθυμητή ποσότητα νερού στην θερμοκρασία που θέλει. Πρόκειται για έναν από τους πιο σωστούς περιβαλλοντικά τρόπους να προσφέρετε απεριόριστο νερό χωρίς τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών μίας χρήσης.

Εύχρηστη λειτουργία

Ο λόγος που ο ψύκτης Polaris είναι ιδανικός για το σπίτι και για γραφεία, είναι επειδή η χρήση του είναι απλή και εύκολη. Ο κάθε χρήστης επιλέγει την ποσότητα και τη θερμοκρασία που θέλει (κρύο, ζεστό και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος) και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να έχει στο ποτήρι του ολόφρεσκο και καθαρό νερό.

Μάλιστα, επειδή διαθέτει οθόνη αφής, είναι υγιεινός, αφού η βρύση δεν έρχεται σε επαφή με τα χέρια και έτσι εμποδίζεται η διάδοση μικροβίων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα εντυπωσιακά πλεονεκτήματα του ψύκτη φρέσκου νερού Polaris αλλά και να δείτε όλες τις επιλογές που σας προσφέρει η Rainbow Waters για άφθονο καθαρό νερό οποιαδήποτε ώρα το ζητήσετε στο rainbowwaters.gr  ή να καλέσετε στο 801 11 34 34 34.