Υλικά

  • 3 φλιτζ. ζεστό νερό
  • 1 φλιτζ. ζάχαρη
  • 2 φλιτζ. (400 ml) καφέ φίλτρου πολύ δυνατό

Εκτέλεση

  1. Τοποθετούμε σε κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά το νερό, τον καφέ και τη ζάχαρη.
  2. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει να βράζει το μείγμα.
  3. Ρίχνουμε σε μεταλλικό μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
  4. . Ανακατεύουμε με πιρούνι σπάζοντας τα κρυσταλλάκια και ξανακαταψύχουμε για άλλες 3 ώρες.