Υλικά
- 3 φλιτζ. ζεστό νερό
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 2 φλιτζ. (400 ml) καφέ φίλτρου πολύ δυνατό
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε σε κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά το νερό, τον καφέ και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε για 3 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει να βράζει το μείγμα.
- Ρίχνουμε σε μεταλλικό μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
- . Ανακατεύουμε με πιρούνι σπάζοντας τα κρυσταλλάκια και ξανακαταψύχουμε για άλλες 3 ώρες.