Υλικά
- 1κιλό καρπούζι, χωρίς φλούδα και κουκούτσια , κομμένο σε φέτες
- 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα δυόσμου
- ½ κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες
- 50γρ. τυρί φέτα σε κομματάκια
- Για το ντρέσινγκ ούζου
- 2 κ.σ. κόκκινο ξίδι
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ούζο
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας τα υλικά. Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το καρπούζι, το δυόσμο, το κρεμμύδι, και τη φέτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.