Υλικά

  • 1κιλό καρπούζι, χωρίς φλούδα και κουκούτσια , κομμένο σε φέτες
  • 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα δυόσμου
  • ½ κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες
  • 50γρ. τυρί φέτα σε κομματάκια
  • Για το ντρέσινγκ ούζου
  • 2 κ.σ. κόκκινο ξίδι
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ούζο
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας τα υλικά. Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το καρπούζι, το δυόσμο, το κρεμμύδι, και τη φέτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.