Υλικά

  • Φρούτα, ροδάκινο, αχλάδι, πεπόνι, πορτοκάλι
  • Κάρδαμο
  • ρόκα
  • βασιλικό
  • Μοτσαρέλα 12 φέτες
  • Λουκάνικο πικάντικο
  • Καρύδια
  • ζαμπόν ή προσούτο
  • Κρέμα τυριών Μουστάρδα
  • μαρούλι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε 12 φέτες.
  2. Στην συνέχεια παίρνουμε τα φρούτα εποχής και τα κόβουμε σε μικρά τεμάχια
  3. Τυλίγουμε το κάθε φρούτο με την μοτσαρέλα και τοποθετούμε από πάνω από ένα φύλλο κάρδαμο ή ρόκα ή βασιλικό και το τοποθετούμε στην πιατέλα ομοίομορφα.
  4. Κόβουμε σε ροδέλες το λουκάνικο και το ψήνουμε.
  5. Τοποθετούμε τις ροδέλες λουκάνικο στην πιατέλα με τα φρούτα.
  6. Ρίχνουμε τα καρύδια και τοποθετούμε και την κρέμα τυριού και μουστάρδας.
  7. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.