Υλικά
- Φρούτα, ροδάκινο, αχλάδι, πεπόνι, πορτοκάλι
- Κάρδαμο
- ρόκα
- βασιλικό
- Μοτσαρέλα 12 φέτες
- Λουκάνικο πικάντικο
- Καρύδια
- ζαμπόν ή προσούτο
- Κρέμα τυριών Μουστάρδα
- μαρούλι
Εκτέλεση
- Κόβουμε την μοτσαρέλα σε 12 φέτες.
- Στην συνέχεια παίρνουμε τα φρούτα εποχής και τα κόβουμε σε μικρά τεμάχια
- Τυλίγουμε το κάθε φρούτο με την μοτσαρέλα και τοποθετούμε από πάνω από ένα φύλλο κάρδαμο ή ρόκα ή βασιλικό και το τοποθετούμε στην πιατέλα ομοίομορφα.
- Κόβουμε σε ροδέλες το λουκάνικο και το ψήνουμε.
- Τοποθετούμε τις ροδέλες λουκάνικο στην πιατέλα με τα φρούτα.
- Ρίχνουμε τα καρύδια και τοποθετούμε και την κρέμα τυριού και μουστάρδας.
- Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.