Υλικά
- 4 κρίθινα παξιμάδια Σχοινούσας
- 500 γρ φέτα, τριμμένη
- 150 γρ κάπαρη Σχοινούσας
- 300 γρ μαύρες ελιές, σε φέτες
- 150 γρ ντοματάκια Σαντορίνης
- 50 γρ φρέσκια ρίγανη Σχοινούσας
- 50 γρ θρούμπι Σχοινούσας
- 130 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Θρυμματίστε τα παξιμάδια και ραντίστε τα με λίγο νερό, ώστε να μαλακώσουν.
- Βάλτε στο μπλέντερ τις ελιές, 30 ml από το ελαιόλαδο και χτυπήστε ώστε να γίνουν κρέμα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε την κάπαρη, 30 ml από το ελαιόλαδο και τη φρέσκια ρίγανη.
- Σε ένα άλλο μπολ βάλτε την τριμμένη φέτα, 60 ml από το ελαιόλαδο και ανακατέψτε ώστε να ενωθούν. Πλάστε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια.