Υλικά
- 1 κιλό μπούτια κοτόπουλο
- 80ml σισαμέλαιο
- 150γρ κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 150γρ μέλι καστανιάς
- 8γρ αλάτι
- 10γρ σουσάμι
- Πιπέρι άσπρο κ.π.
Εκτέλεση
- Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο σισαμέλαιο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Αλείφουμε τα κοτόπουλα με το μέλι αφού τα αλατοπιπερώσουμε πρώτα.
- Τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Τοποθετούμε σε ταψί τα κοτόπουλα και τα ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Γαρνίρουμε με σουσάμι και σερβίρουμε με ρύζι η πατάτες.