Υλικά
- 4 μπανάνες ίσιες
- 16 τρουφάκια γάλακτος
- 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 60 γρ. κροκάν
- 20 ml. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις μπανάνες στα 2 και με έναν αφαιρετή ψίχας αδειάζουμε το κέντρο τους.
- Περνάμε την μπανάνα με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε την μπανάνα από το κάτω της μέρος μέχρι τη μέση.
- Αφήνουμε σε σχάρα να στραγγίξει και πασπαλίζουμε με το κροκάν.
- Κόβουμε τα τρουφάκια στα 4, τα βάζουμε σε ένα μπολ και στο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να μαλακώσουν (Το θέλουμε παχύρευστο και όχι υγρό).
- Τα βάζουμε σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με σγουρή μύτη και γεμίζουμε το εσωτερικό της μπανάνας. Σερβίρουμε αμέσως.