Υλικά
- 1 φρέσκο κοτόπουλο
- 200 γρ. μελιτζάνα σε κυβάκια
- 93,3 γρ. Λουκάνικα Φρανκφούρτης γαλοπούλας (μην ψάχνεις εδώ πολύ είναι το 1/3 της συσκευασίας, έχει μέσα 6 λουκάνικα και χρησιμοποιούμε τα 2) σε ροδέλες
- 100 γρ. φέτα σε κυβάκια
- 250 γρ. ντομάτες σε κυβάκια
- 25 γρ. πελτέ
- 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 150 γρ. ρύζι μπασμάτι
- 5 γρ. κάρδαμο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα αφού κάψει σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε τη ντομάτα, τη μελιτζάνα, τον πελτέ, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
- Αφήνουμε να πάρει μία βράση αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα.
- Γεμίζουμε το κοτόπουλο και ράβουμε με βελόνα και κλωστή. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 30 λεπτά.
- Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι όπου το έχουμε βράσει με κάρδαμο.