Υλικά
- 500 γρ ψάρι γλώσσα φιλέτο
- 80 γρ ντομάτα λιαστή
- 50 γρ σέλινο Αμερικής
- 5 γρ αλάτι
- 2 γρ πιπέρι άσπρο
- 30γρ χυμός λεμονιού
- 40γρ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα φιλέτα της γλώσσας
- Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε το λεμόνι και το ελαιόλαδο
- Τα αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα να μαριναριστούν
- Κατόπιν τα κάνουμε ρολά, αφού τα γεμίσουμε με τη λιαστή ντομάτα, το σέλινο και τα καρυκεύσουμε με τα μπαχαρικά.
- Τα βράζουμε για 20 λεπτά περίπου σε νερό που έχουμε αλατίσει.
- Τοποθετούμε τα ρολά σε πιατέλα και κρατάμε το ζωμό ώστε να το χρησιμοποιήσουμε στη σάλτσα μας.