Υλικά
Υλικά
Για 2-4 άτομα
-200 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη
-150 γραμμάρια βούτυρο
-1 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη
-3 αυγά, χτυπημένα
-1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
-1 φλιτζάνι αλεύρι
-125 γραμμάρια καρύδια
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Τοποθετείτε την σοκολάτα και το βούτυρο σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και τα λιώνουμε για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας στο 1 λεπτό.
Σε ένα μίξερ ανακατεύετε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε την λιωμένη κουβερτούρα μέσα στο μείγμα αυγού και ανακατεύετε.
Ανακατέψτε μέσα στο μείγμα αυγού, τη βανίλια και το αλεύρι, ανακατέψτε το τέλος ξηρούς καρπούς. Ρίχνουμε σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί τετράγωνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε στον πάγκο της κουζίνας να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.