Υλικά
- Για 2-4 άτομα
- -1 μεγάλο αυγό
- -αλάτι
- -1 κιλό σπαράγγια, κομμένα στις άκρες
- -Χυμό από 1/2 λεμόνι μεσαίου μεγέθους
- -1/2 κουταλάκι μουστάρδα Ντιζόν
- -Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- -1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα καθαρισμένα σπαράγγια και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά να μαλακώσουν λίγο. Αποσύρουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο το αυγό, αλάτι, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει μια αφράτη ομελέτα.
Βάζουμε τα σπαράγγια στο πιάτο και από πάνω ρίχνουμε την ομελέτα και ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού.