Υλικά
- 500 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας
- 50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κουταλιά κάρυ
- 1 ασπράδι αυγού
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κουτί ντοματοχυμό
- 1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το ντοματοχυμό και τα ζυμώνουμε μέχρι να ενοποιηθούν.
Πλάθουμε σε μικρούς κεφτέδες και τους τοποθετούμε στον πάτο τις κατσαρόλας με λίγο ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε από πάνω το ντοματοχυμό και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 45 λεπτά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας τακτικά για να μην κολλήσει το φαγητό στην κατσαρόλα. Αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και όταν είναι έτοιμα και τα κεφτεδάκια σερβίρουμε.