Υλικά

  • Για 4-6 άτομα
  • -1-1/4 φλιτζάνι φουντούκια
  • -1-1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα
  • -2 φλυτζάνια χουρμάδες ψιλοκομμένους
  • -1 κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
  • -1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • -1/2 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, ψιλοκόβουμε τα φουντούκια και τα αμύγδαλα. Προσθέστε τους χουρμάδες στο μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνει σκονη.

Προσθέστε στο μπλέντερ το εκχύλισμα βανίλιας, το μέλι και η σκόνη κακάου και η διαδικασία έως ότου όλα τα συστατικά γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει.