Υλικά

  • 100 γραμμάρια άγλυκη μαύρη σοκολάτα
  • 1/4 φλιτζανιού γάλα φρέσκο με χαμηλά λιπαρά 70 γραμμάρια
  • 1/4 φλιτζανιού ξηροί καρποί καθαρισμένοι 40 γραμμάρια
  • ¼ φλιτζάνι δημητριακά της επιλογής σε κόκκους ή ψιλοκομμένα καρύδια 40 γραμμάρια

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς και τα δημητριακά.

Λιώνουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα μαζί με το γάλα, στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσει.

Ρίξτε τη σοκολάτα στο μείγμα δημητριακών και δημητριακών και αμέσως απλώστε το μείγμα σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.

Αποθηκεύετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Όταν κρυώσει εντελώς, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.