Υλικά
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 4 φέτες τορτίγιες χωρίς λιπαρά
- 4 φέτες ζαμπόν και τυρί
- 1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
- 1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας
- μαρούλι
- 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 1/4 φλιτζάνι (30 γραμμάρια) θρυμματισμένη φέτα
Εκτέλεση
Τοποθετούμε κάθε πίτα τορτίγια στον πάγκο της κουζίνας και πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα.
Ρίχνουμε 1/4 φλιτζάνι ντομάτα, 2 κουταλιές ελιές, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 1 φέτα ζαμπόν και τυρί, 1 φύλλο μαρούλι. Τυλίγουμε προσεκτικά την τορτίγια.
Τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και τις κόβουμε στο μισό χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι.
Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.