Υλικά
- Για 2-4 άτομα
- Για τη σαλάτα
- 1 μαρούλι
- Παρμεζάνα θρυμματισμένη σε φέτες
- 1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
- Για το ντρέσινγκ
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε σαλατιέρα το μαρούλι κομμένο σε φέτες, την αλατίζουμε και κατόπιν ραντίζουμε με το ντρέσινγκ. Προσθέτουμε την ντομάτα, τις φέτες πορτοκαλιού. Σκεπάζουμε τη σαλάτα με την τριμμένη παρμεζάνα.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά