Υλικά
- Για 2-4 άτομα
- 4 ντομάτες
- 200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
- Φύλλα βασιλικού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες, όπως και τη μοτσαρέλα.
Τοποθετούμε στο πιάτο μία φέτα μοτσαρέλα μία φέτα ντομάτα. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού