Υλικά
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε με μέση προς υψηλή θερμοκρασία. Τοποθετείτε μια φέτα ψωμί από πάνω τα υλικά και κλείνετε το σάντουιτς με την δεύτερη φέτα.
Απλώστε το βούτυρο πάνω από την κορυφή του σάντουιτς. Τοποθετήστε το σάντουιτς από την πάνω πλευρά προς τα κάτω στο ζεστό τηγάνι.
Βουτυρώνετε τις δυο επιφάνειες των σάντουιτς. Ζεσταίνετε για ένα λεπτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μεταλλική σπάτουλα για να ενώνετε το σάντουιτς πάνω στην άλλη πλευρά του και σερβίρετε.
Υλικά
Για 1 άτομο
4 φέτες ψωμί γιατοστ
2 φέτες γαλοπούλα
4 φέτες τυρί για τόστ
1-2 λεπτές φέτες από μια φρέσκια μεγάλη ντομάτα
60 γραμμάρια σπανάκι
μαγιονέζα
Βούτυρο