Υλικά
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 καρότο κομμένο σε κύβους
- 1 κούπα τριμμένο τσένταρ
- Λίγο ελαιόλαδο
- Ταμπάσκο
- Μαϊντανό
- Αλάτι
- 1 φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο
- 4 τορτίγιες
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1 κούπα καλαμπόκι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι ρίχνουμε όλα τα λαχανικά της συνταγής μας μαζί με το κοτόπουλο και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλάτι και το ταμπάσκο και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Ανοίγουμε τις τορτίγιες και βάζουμε γέμιση στο κέντρο και διπλώνουμε σε ρολό .
Τοποθετούμε σε πυρέξ , πασπαλίζουμε με μπόλικο τσένταρ και το βάζουμε στο γκριλ μέχρι να λιώσει το τυρί.
Τα σερβίρουμε με πουρέ κόκκινων φασολιών και ρύζι και κρέμα σουρ.