Υλικά

  • 1 κιλό κιμά κοτόπουλου
  • 300 γραμμάρια παρμεζάνα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
  • Ψίχα από 1 ψωμί
  • Μισό κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 2 αβγά
  • 1/2 κούπα ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κούπα ρύζι

sidagi.gr


Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μας και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για μια ώρα.

Ανοίγουμε τα μπιφτέκια που έχουμε πλάσει, βάζουμε σε κάθε μπιφτέκι ένα κομμάτι παρμεζάνας στο κέντρο και τα κλείνουμε καλά.

Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο, στους 200 βαθμούς, σε αντιστάσεις, από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν για περίπου 20 λεπτά.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό το ρύζι με 1 /2 κούπα νερό ανακατεύοντας για 8 λεπτά.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε μαζί με ρύζι και τη σαλάτα σας…