Υλικά
- πάγος
- 60 γραμμάρια τεκίλα
- 30 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
- 15 γραμμάρια λικέρ D. Taylor’s Falernum Velvet
- 3 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο
- 45 γραμμάρια ανθρακούχο νερό
Εκτέλεση
Γεμίστε ένα ποτήρι Collins με πάγο και τοποθετήστε το στην κατάψυξη μέχρι να το χρησιμοποιήσετε ξανά.
Τοποθετήστε την τεκίλα, το χυμό λάιμ, και falernum σε ένα σέικερ. Αφαιρέστε τα φύλλα από 2 από τις κλωναράκια δυόσμου και πετάξτε τα κοτσάνια. Τοποθετήστε το φύλλα μέντας στην παλάμη του ενός χεριού και τρίψτε τα μέχρι να απελευθερωθεί το άρωμα τους και τα τοποθετείτε στο σέικερ.
Γεμίστε το σέικερ με πάγο μέχρι τη μέση και ανακινείται ζωηρά μέχρι το σέικερ να παγώσει καλά, περίπου 30 δευτερόλεπτα.
Σουρώστε το κοκτέιλ στο παγωμένο ποτήρι Collins . Γεμίζετε μέχρι την κορυφή με ανθρακούχο νερό και ανακατεύουμε απαλά. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο κλαδάκι μέντας.