Υλικά
Υλικά για 4-6 άτομα
170 γραμμάρια τόνο σε κονσέρβα
1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
350γραμμάρια φουντούκι καβουρδισμένο τριμμένο
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Ανοίγουμε την κονσέρβα τόνου και στραγγίζουμε τον τόνο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός τα φουντούκια.
Με ένα κουταλάκι παίρνουμε από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια και τα ρολάρουμε στο φουντούκι.
Τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν τα σερβίρουμε.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά