Υλικά

  • Για τη σαλάτα
  • 4 καρδιές μαρουλιού χοντροκομμένες
  • 500 γραμμάρια φύτρα (βλαστάρια)
  • 300 γραμμάρια ψίχα καβουριού
  • 1 κομμάτι φινόκιο
  • Για τη σως
  • 200 γραμμάρια σογιέλαιο
  • 6ο γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

sidagi.gr


Εκτέλεση

Ανακατεύετε σε μπολ τα υλικά της σαλάτας.

Σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά χτυπάτε τα υλικά της σάλτσας.

Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα, σερβίρετε χωριστά σε μπολ.