Υλικά
- 1 φλιτζάνι του καφέ καστανό ρύζι
- 50 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 πιπεριά
- 5 ελιές
- 1 κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε μέχρι να βράσει.
Μόλις βράσει, προσθέτουμε το ρύζι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν το ρύζι πιει τα υγρά του, κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες και τις ανακατεύουμε μέσα στο ρύζι.
Το ριζότο μας είναι έτοιμο, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.