Υλικά

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους κομμένα
  • 1 κούπα φασολάκια πράσινα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • Μισή κούπα λευκό ξυρό κρασί
  • Αλάτι , πιπέρι όσο θέλετε
  • 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη

sidagi.gr


Εκτέλεση

Ζεσταίνετε καλά ένα τηγάνι και προσθέτετε το ελαιόλαδο.

Βάζετε τα μανιτάρια μαζί με τα φασολάκια και τα μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να να μαλακώσουν.

Προσθέτετε το σκόρδο, την ρίγανη και μαγειρεύετε για μισό λεπτό ακόμη.

Τέλος σβήνετε με το κρασί και αλατοπιπερώνετε. Μαγειρεύετε για λίγο, να εξατμιστεί το οινόπνευμα και κατεβάζετε από την φωτιά.