Υλικά

  • 1/3 κούπας νερό
  • 2/3 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά γλυκού ζάχαρη
  • Λίγο αλάτι
  • 1 χτυπημένο αυγό
  • ¼ κούπας γάλα 0%
  • Για τη γέμιση
  • 100 γραμμάρια σοκολάτα υγείας
  • 1 κούπα ψιλοκομμένες φράουλες

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνετε το νερό, το γάλα, το αυγό, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ανακατεύεται μέχρι να αποκτήσει η ζύμη μας μια παχύρευστη μορφή. Ταυτόχρονα, λιώνετε τη σοκολάτα σε μπέν μαρι ανακατεύοντας για 5 λεπτά.

Στη συνέχεια, σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μια μεγάλη κουταλιά της ζύμη και ψήνετε για 4-5 λεπτά. Αναποδογυρίζετε και ρίχνετε τη μαύρη σοκολάτα και τις φράουλες. Κατόπιν σε μέτρια φωτιά φτιάχνετε τις υπόλοιπες 4 κρέπες.

Κλείνετε την κρέπα σε σχήμα χωνάκι και σερβίρετε.