Υλικά
- 1/3 κούπας νερό
- 2/3 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά γλυκού ζάχαρη
- Λίγο αλάτι
- 1 χτυπημένο αυγό
- ¼ κούπας γάλα 0%
- Για τη γέμιση
- 100 γραμμάρια σοκολάτα υγείας
- 1 κούπα ψιλοκομμένες φράουλες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνετε το νερό, το γάλα, το αυγό, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ανακατεύεται μέχρι να αποκτήσει η ζύμη μας μια παχύρευστη μορφή. Ταυτόχρονα, λιώνετε τη σοκολάτα σε μπέν μαρι ανακατεύοντας για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια, σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μια μεγάλη κουταλιά της ζύμη και ψήνετε για 4-5 λεπτά. Αναποδογυρίζετε και ρίχνετε τη μαύρη σοκολάτα και τις φράουλες. Κατόπιν σε μέτρια φωτιά φτιάχνετε τις υπόλοιπες 4 κρέπες.
Κλείνετε την κρέπα σε σχήμα χωνάκι και σερβίρετε.