Υλικά
- 1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας σόγια σος
- 3 φύλλα ρόκας
- 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
- πιπέρι
- 3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Σβήνετε με το ξίδι και το μπαλσάμικο και αφήνετε να πάρει αρκετές βράσεις μέχρι να μαλακώσουν τα φιλέτα για περίπου 20 λεπτά.
Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε στο τηγάνι τη σόγια και αφήνετε τη σως να δέσει.
Για το τέλος, στρώνετε στα πιάτα φύλλα ρόκας και πάνω ακουμπάτε τα φιλέτα. Πασπαλίζετε με κομματάκια παρμεζάνας και περιχύνετε με τη ζεστή σως.