Υλικά

sidagi.gr

Αλέθετε το μήλο στο πολυμίξερ. Μετά προσθέτετε το βούτυρο με τη ζάχαρη, έπειτα το μοσχοκάρυδο. Βράζετε τη σάλτσα με το νερό. Προσοχή! Δεν πρέπει να γίνει πολύ πηχτή.

Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο αυτή η σάλτσα ταιριάζει απίστευτα με χοιρινό γεμιστό με κεφαλογραβιέρα!

Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κιλό ξινόμηλα
1/2 κούπα νερό
1/2 κούπα ζάχαρη
2-3 κουταλιές βούτυρο
λίγο μοσχοκάρυδο

Απαιτούμενος χρόνος: 2 λεπτά

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr