Υλικά
Ένα ορεκτικό για όσους έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια!
Υλικά
Για 4-6 άτομα
2 κούπες ελαιόλαδο
1 κούπα από χυμό λεμόνι
1 κίτρινη κολοκύθα περίπου 1 κιλό
1 κούπα αλεύρι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε μεγάλους κύβους περίπου 2-3 εκατοστά. Αλατίζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας και τις ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι, τις ανακατεύουμε να πάει παντού το αλεύρι πάνω στην κολοκύθα.
Κατόπιν βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει καλά. Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε μία πιατέλα που έχουμε στρώσει ένα-δυο φύλλα χαρτί κουζίνας για να στραγγίζει το λάδι.
Περιχύνουμε το χυμό του λεμονιού και σερβίρουμε.