Υλικά
Χτυπάμε πολύ καλά τη σαντιγί. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα με το γιαούρτι στη βάση μας και το βάζουμε στη κατάψυξη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να πήξει.
Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τα ζελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, χρησιμοποιώντας το σιρόπι της κονσέρβας και συμπληρώνοντας με νερό. Το αφήνουμε να κρυώσει, αλλά όχι να σφίξει.
Συνεχίζοντας και αφού έχει πήξει το μείγμα με το γιαούρτι μας ρίχνουμε από πάνω το ζελέ μαζί με τα κομματάκια ανανά και το ξανά βάζουμε στη κατάψυξη για περίπου 10 λεπτά μέχρι κρυώσει.
Έπειτα το βγάζουμε από την κατάψυξη και σερβίρουμε!
Υλικά για 6-8 άτομα:
2 γιαούρτια στραγγιστά
2 μικρές κρέμες φυτική σαντιγί ή μισή μεγάλη
2 ζελέ ανανά
1 μικρή κονσέρβα ανανά
1 μικρό ζαχαρούχο γάλα