Υλικά

Ο Marcus Samuelsson είναι γνωστός παγκοσμίως για τον τρόπο που τηγανίζει τα εδέσματα που βγαίνουν από την κουζίνα του. Ο διάσημος σεφ έχει πια το δικό του εστιατόριο (Red Rooster) στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως κρατά τα μικρά μυστικά του αποκλειστικά για τους πελάτες του. Για ακόμα πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο λοιπόν, ο Samuelsson προτείνει να τηγανίζεται δύο φορές. Αφού το τηγανίσουμε, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και κατόπιν το περνάμε ξανά από το τηγάνι. Αυτά τα 3 λεπτά του δεύτερου τηγανίσματος θα το κάνουν εξαιρετικά τραγανό, αποκαλύπτει…