Υλικά

  • 250 γρ. τυρί κρέμα, μαλακό
  • 1- 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένες ψητές γλυκές κόκκινες πιπεριές
  • 3 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ή 2 κ. γλ. αποξηραμένο βασιλικό
  • 1 γαλλική μπαγκέτα σε φέτες ή τσιπς τορτίγιας

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το τυρί κρέμα, τη φέτα, τις πιπεριές και το βασιλικό μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
  3. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα λαδωμένο πυρέξ και ψήστε μέχρι να φουσκώσει, 25- 30 λεπτά.
  4. Σερβίρετε με φέτες μπαγκέτας ή τσιπς τορτίγιας.