Υλικά
- 250 γρ. τυρί κρέμα, μαλακό
- 1- 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
- 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένες ψητές γλυκές κόκκινες πιπεριές
- 3 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ή 2 κ. γλ. αποξηραμένο βασιλικό
- 1 γαλλική μπαγκέτα σε φέτες ή τσιπς τορτίγιας
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το τυρί κρέμα, τη φέτα, τις πιπεριές και το βασιλικό μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα λαδωμένο πυρέξ και ψήστε μέχρι να φουσκώσει, 25- 30 λεπτά.
- Σερβίρετε με φέτες μπαγκέτας ή τσιπς τορτίγιας.