Υλικά
- 140 γρ. τόνο σε κονσέρβα, στραγγισμένο
- 1 μεγάλο αβοκάντο, σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού καρότο, ψιλοκομμένο
- 2 κλωνάρια σέλινου, ψιλοκομμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. τσαγιού μουστάρδα
- 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
- 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
- 4 φύλλα μαρουλιού
- 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε τον τόνο και το αβοκάντο και χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να λιώσετε το αβοκάντο και τον τόνο μαζί.
- Προσθέστε τα καρότα, το σέλινο, το κόκκινο κρεμμύδι, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε για να συνδυαστούν καλά.
- Τοποθετήστε μια τορτίγια σε ένα πιάτο και τοποθετήστε ένα φύλλο μαρουλιού πάνω στην τορτίγια. Βάλτε το 1/4 του μείγματος τόνου στο κέντρο του μαρουλιού και απλώστε το στη μέση. Βάλτε από πάνω ντοματίνια και τυλίξτε προσεκτικά την τορτίγια για να δημιουργήσετε ένα wrap. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα υλικά.