Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα
- 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 3 κ. σ. τυρί κρέμα
- 1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι
Εκτέλεση
- Κάντε μια μεγάλη σχισμή, σαν τσέπη, σε κάθε στήθος κοτόπουλου. Αλατοπιπερώστε το εξωτερικό και το εσωτερικό με αλάτι, πιπέρι και προσθέστε σκόνη σκόρδου.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα 3 είδη τυριών μαζί με τις λιαστές ντομάτες.
- Τοποθετήστε το μείγμα τυριών σε κάθε στήθος κοτόπουλου και στη συνέχεια προσθέστε το σπανάκι.
- Κλείστε τις «τσέπες» όσο καλύτερα μπορείτε, στερεώνοντας με οδοντογλυφίδα αν χρειαστεί.
- Ψήστε στο φούρνο και αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν το κόψετε.